Utinam logica falsa tuam philosophiam totam suffodiant

Reaktion: xrob ger sig inte.
Källa till reaktion: definition.
Svar på reaktion:

Inlägget handlar inte på något sätt om vare sig dig eller din blogg, Lars Möller. Men det faktum att du tror det får väl stå för dig och det sätt som du väljer att se på världen på. Och sen vet jag inte hur du vanligtvis väljer att tolka sarkasm, men den mening som du verkar ha stört dig på; "Att recensera skivor, filmer och böcker är en tämligen hjärndöd sysselsättning", är riktad mot mig själv och ingen annan, liksom resten av inlägget.

Jag recenserar nämligen också saker på den här bloggen utifall att det undgått dig. Och den här bloggen är faktiskt, som du säkert redan också har märkt, inget mer än en tämligen hjärndöd egotripp (precis som alla andra bloggar, om man nu är på generaliseringshumör). Så det där med "dåligt kamouflerade råsopar" ställer jag mig väldigt frågande till. Men jag antar att man, om man verkligen är ute och letar efter saker att känna sig träffad av, säkert kan tolka det som en gliring. Men det var inte menat som en i alla fall.

Och hela den där anonymitetsgrejen har jag varit inne på tidigare (inlägg 1, inlägg 2), och redan svarat på, så jag ser ingen poäng med att ta upp det på nytt. Och det krävs betydligt mer än att påstå att anonymitet på något sätt skulle vara relaterat till manlighet för provocera fram någon form av irrationell reaktion från min sida. Det, om något, är skrattretande.

Och skulle jag nu verkligen, mot förmodan, störa mig på något som du skriver så skulle jag inte försöka "kamouflera" det på något sätt, utan självklart skriva det direkt till dig.

Sammanfattningsvis: Du försöker inte ens göra en höna av en fjäder här. Du försöker snarare göra en höna av en ärtskida (eller något annat till synes ologiskt). Sköt du ditt och fortsätt skriva din blogg (den har faktiskt lärt mig ett och annat om fotboll), så fortsätter jag skriva min. Och skulle jag störa mig på något du skriver framöver så kommer jag att maila dig.

Over and out.

Kommentarer:

1 Lollias:

*garv* jaa, nog har jag hört många märkliga kopplingar, men den här tar nog priset. Inte för att jag läser barnet Möllers spalt annat än via din sida, men varken min första eller sista (eller åttiofjärde) tanke fördes till Möller och hans värld. Jag ser inte en tillstymmelse till vare sig koppling eller än mindre råsop, men Möllers värld är sålunda inte större än så?
Nå, jag fick skratta idag också, så det tackar vi för.

2 Robert:

Verkligen, snacka om att famla i blindo. Det där inlägget är resultatet av vår lilla diskussion (med dom ökända, milslånga kommentarerna) som vi hade för ett tag sedan och inget annat, och hade han bara bemödat sig att läsa några inlägg bakåt så hade han märkt det.
Fast jag tror mest han stör sig på att jag är anonym, det är iaf den röda tråden genom hans raljerande så långt.

Kommentera här: