Jag mäter saker. Inte tiden. Andra saker.

Fortfarande vid liv. Har sysslat med detta hela veckan dock. Utöver mitt vanliga tjafs med joniserande strålning då, osv. Ni vet.
 
 

Measuring the Universe from Royal Observatory Greenwich on Vimeo.

Jag föll ner i ett supermassivt svart hål

Problemet som jag ser det, är att grunderna i att ta sig nån vart när det kommer till sociala medier är att 1) ha ett bra innehåll, och 2) förstå sig på sin målgrupp. Då spelar det mindre roll hur pass mycket eller lite jag skriver, då jag ändå saknar såväl konkret innehåll som tilltänkt målgrupp. Eller, för några år sedan så hade jag lite då och då nån enstaka läsare från Afghanistan. Detta upphörde samtidigt som Usama bin Laden dog. Jag har inte råd att unna mig lyxen att börja tro på sammanträffanden, inte såhär sent i livet. Kuddavtryck i ansiktet och skavsår i lillhjärnan, dammet har mer tid på sig att lägga sig än vad jag har. 

Eeeh

Sonen avbröt middagen idag för att skicka ut mig i köket. Detta för att "hämta jordgubbssylt". Så att han kunde "mata prinsessorna". Som "bor inne i huvudet". Sen öppnade han dörren som han visst har i pannan, "så att de får frisk luft". Lite så livet ser ut ibland.