Fototriss: På spåret

Veckans tema på Fototriss är på spåret. Och med ett fyrsiffrigt antal bilder från min tid i tunnelbanan i arkivet, känns det som ett tema som passar mig rätt hyfsat. För är det någonstans jag varit i mina dar, så är det fan i mig på spåret. Bild 1: Vändbryggan vid Odenplan, överblick söderut. Bild 2: Skarpnäck norrut, ändstation på linje 17. Bild 3: På väg över bron mellan S:t Eriksplan och Fridhemsplan, okänd färdriktning, lite längre slutartid.
Andra bloggar om: , , , ,

Det lättlösta dilemmat

Följande dilemma ställdes jag inför igår på Clas Ohlson: Skulle jag köpa samma typ av lågenergilampa som jag alltid köper, eller skulle jag lägga 30 spänn extra på att köpa en lampa av ett annat märke, med ett betydligt häftigare namn? Fast valet var egentligen väldigt enkelt (ty, är man en nörd så är man).


Min nya lampaFotnot:
Megaman är bäst.
Andra bloggar om: , , , ,
Kategori:

Hjärnskålar


Min müsli skulle säkert smaka jättegott, om jag bara hade en sån här skål att äta den ur ... Fast å andra sidan, så känns skålarna väldigt När lammen tystnar, på något diffust vis. Så kanske inte, ändå. Har visst varit slutsåld sedan 2007 såg jag nu, så skit samma egentligen. Klippet nedan är förresten lite vidrigt. Så nu är ni varnade.
Andra bloggar om: prylar, anatomi, hannibal lecter