Tablå

Med anledning av att 6:an har den goda smaken att visa Office Space ikväll klockan 22 så länkar jag till detta klassiska inlägg från 2009. 2,5 år senare så är det fortfarande ett stående internskämt mellan oss. För Office Space. Är. Så. Bra.

Topp 10: Framtida segway-sporter

Läste någonstans för ett tag sedan något om VM i segway-polo. Och det låter käckt. Bränner sannolikt inte många kalorier i timmen, men ändå. Fler än att ställa upp i Starcraft-turneringar, och bättre än att ta bussen. Ligger nog i tiden. Glor in i spåkulan, och förutspår att vi kommer få se följande segway-sporter inom en mer eller mindre snar framtid:
  1. Segway-bowling
  2. Segway-rodel (livsfarligt!)
  3. Segway-beachvolleyboll
  4. Synkroniserad segway-gymnastik
  5. Segway-maraton (gäsp...)
  6. Segway-rugby (hade jag faktiskt velat se på riktigt)
  7. Segway-orientering
  8. Segway-backhoppning (weeeeeeee!)
  9. Segway-capoeira
  10. Segway-enduro (obs; på trimmade segways)

 

Andra bloggar om:

Kolonistugan, inlägg 5

Bygget stod länge stilla. Dels pga tidsbrist, dels pga vinter. Och nu under våren pga att folk varit inne på lotten och stulit saker.

Spik, spikningsplåt, vinkelbeslag och verktyg för runt 1.500-2.000 spänn. Och högen med virke har krympt jämfört med i höstas. Jag pekar inte ut någon, men några lotter bort har de byggt ut sin veranda med virke som är av samma typ som det jag förlorat, och det har spikats ihop med samma typ av spikningsplåt och spik som jag nu varit tvungen att köpa på nytt. De har även blandat friskt av olika virkesslag när de byggt nytt staket, och även det består fullt ut av samma typ av virke som det jag blivit av med.

Jag pekar än en gång inte ut någon, men jag har slutat hälsa på dem. Och skit samma egentligen. Har de inte råd med virke så får det stå för dem. Jag har råd att köpa nytt i varje fall.

Idag kom jag dock äntligen igång igen. Krävdes en hel del trigonometri för att få alla vinklar rätt, men jag har snart sågat till takstolarna. Jag skulle ha hunnit klart om inte batteriet i sticksågen tagit slut. Stack till gymmet istället. Blir paus i byggandet i helgen pga löpartävling, sen är jag igång igen. Nästa steg efter takstolarna är regelstommarna!Andra bloggar om: ,