Nere för räkning (Hej, Robert här)

Det här är ett sånt där innehållslöst inlägg. Jag skriver såna inlägg ibland. På sista tiden har nästan alla inlägg uteslutande hamnat under den kategorin. Det blir lätt så - Där orken tar slut tar autopiloten vid. Är ute på praktik, och är man van att sitta i en skolbänk hela dagarna, för att sen sitta och plugga hela kvällarna, så innebär det en väldig omställning att springa omkring på en kvav vårdavdelning åtta timmar i sträck varje dag. E24 har uppmärksammat detta, och på Aftonbladet.se kan man idag läsa följande rubrik:

image206

Det är beklagligt att dom blandat ihop bilderna och publicerat en bild på en helt annan Robert. Jag har mailat och påpekat detta, och dom lovade att genast byta ut bilden. Och jag föredrog faktiskt "Du vet väl om att du kan ta med dig Robert på semestern", något som jag tycker att betydligt fler gärna hade fått ta på allvar och faktiskt gjort. Dom hade inte ångrat sig. Eller varför inte "Du vet väl om att du kan ta Robert med dig i sovrummet"...
Kategori:

Blur - Tidernas största rockband??

Aftonbladet skriver idag om en omröstning genomförd av en bunt brittiska radiostationer, som kommit fram till att Blur är tidernas största rockband. Detta är givetvis inte sant. Blur är enligt undertecknad ett britpopband och verkligen inget rockband, och även om dom nu var ett rockband så skulle dom knappast platsa ens på min topp 30-lista. Topp 10 enligt undersökningen:
 1. Blur
 2. Iron Maiden
 3. Led Zeppelin
 4. Arctic Monkeys
 5. Pink Floyd
 6. Rolling Stones
 7. Queen
 8. Black Sabbath
 9. Oasis
 10. The Beatles
Nej nej och åter nej, eller hur? Så här borde en topp 10-lista se ut:

image205
 1. Queen
 2. Metallica
 3. Led Zeppelin
 4. Aerosmith
 5. Guns N Roses
 6. The Doors
 7. Kiss
 8. Deep Purple
 9. Pink Floyd
 10. The Darkness
Bubblare: Dire Straits, Nirvana, The Ramones

Ge mig!

Hittade den här bilden igår kväll av en ren slump:
image203

Och det gjorde mig ju förbaskat nyfiken. Och med lite efterforskningar har jag nu fått reda på att det är orginalet, i händerna på en anställd på Winchester School of Art, där dom visst är världsledande i konserverandet av gamla kläder. Den såldes för 26,290 pund på en auktion 2004, till en privat samlare.

Men frågan är om det existerar ett enda exemplar, eller om det finns flera? Han måste ju ha haft minst ett par stycken, utifall att den skulle gå sönder eller nåt? Och man undrar ju om det inte finns något företag eller nån privatperson som satt i system att producera och sälja kopior? För i såna fall så MÅSTE jag bara ha en! Inte för att jag klär i gult, och inte för att jag är särskilt förtjust i läder, och inte för att jag skulle ha råd, men bara för att ha hemma i en tjusig monter eller för att använda framför spegeln då och då. Får leta vidare.

Orginalet in action, på Wembley -86:Där kan vi snacka publikkontakt. Skulle kunna ge min högra arm för att få ha varit där (no joke).
Kategori: