Det tar aldrig slut (ljuset i slutet av tunneln är antagligen en jävla Top Model-repris)

Jag skrev: Ballongdilatation
OpenOffice rättstavningsfunktion: Menade du 'tunnelbanestation'?

Jag skrev även: Kärlruptur
OpenOffice rättstavningsfunktion: Menade du 'kärleksgud'?

Och det är ungefär nu som jag inser att jag antagligen gör bäst i att lägga ner hela grejen med att kontrollera min stavnign (obs; medvetet stavfels-humor) och helt enkelt förlita mig på mina ögon och muskelminnet i mina fingrar istället. Eller kanske menade jag 'kärleksgud' ändå ... ?


Tillägg, 13:50
Jag skrev:
Kolesterol
OpenOffice:
Menade du kanske 'högskolestudier'?

Ridå.Andra bloggar om: , , ,
ichlo pichlo ......
Kategori:

Recension: Kenny Begins


Star Wars möter Liftarens Guide till Galaxen möter Runar Sögaard, på ett ungefär. Med en gnutta av känslan som infinner sig när man läser Svålhålet av Mikael Niemi. Inte årets intelligentaste film kanske. Men antagligen en av de charmigaste. Kan väl sammanfattas som en ärketönts förvandling till antihjälte. Johan Rheborg är suverän, och birollsgalleriet (Brasse Brännström, Sissela Kyle, Björn Gustafsson, Pernilla August, Johan Glans, m.fl.)  är klockrent. Och tja, jag skrattade i alla fall. Sen vet jag inte om det kanske säger mer om mig än om filmen i sig. Malena Janson SvD sammanfattar det kanske bäst; "en barnfilm för vuxna pojkar". Den var klart värd biljettpriset i varje fall.

Mitt betyg: 7/10. Bästa svenska filmen sen ... jaa, du ... länge.


Andra recensioner:
Konsensus där, således.Strax dags för Earth Hour förresten. Jag kör givetvis hardcore-versionen och passar på att frosta av frysen samtidigt.


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Tenta om några minuter

MMS

Ah, de sista ljuva minuterna innan tentan börjar. Tentavaktens klackar ekar i korridoren utanför. Uppladdningen inför tentan har varit i det närmsta perfekt. Stördes lite av en skum, svensk filmatisering av "Gullivers resa till Lilleputtarnas land" utan sammanhängande handling igår kväll (se bild), men det gick tack mig lov över. Nu jävlar, alla rätt eller gå under.

Kategori: