Det evinnerliga trillandet av den fördömda polletten

Plötsligt så händer det. Egentligen hatar jag plötsligheter, men hellre det än att det inte händer något alls, och inte tror jag på skogsrån heller. Men hursomhelst. Plötsligt så når en insikt ner från det övermedvetna. Det är såklart John Franklin - som spelar den småläskiga och ofrivilligt pseudokomiska barnpastorn i Children of the Corn - som även spelar Cousin Itt i Familjen Addams-filmerna! Och sätter jag bara två bilder bredvid varandra, blir det så pinsamt uppenbart att jag kommer förbanna mig själv till tidens slut för att jag inte insett detta tidigare.(Så otroligt Chuck Klostermanskt av mig att skriva "Men hursomhelst" som en separat mening förresten. My God.)

Andra bloggar om: , , ,

Fem solar

Vi diskuterar paella och hurvida det passar bättre med vitt vin eller ljus lager till. Ett samtalsämne som givetvis ligger många gifta par varmt om hjärtat. Osökt kommer vi in på ett exklusivt parallellspår som fokuserar på Bengt Frithiofssons leverne och göranden.

Jag:
Om man skulle skala av Bengt Frithiofsson alla hans lager som om han vore en liten gullök, tror jag att vi skulle upptäcka att han i själva verket är en hårboll, bestående uteslutande av hårstrån från lodjur på LSD.
Hon: Va??
Dödade diskussionen tämligen effektivt. Rätt svar är förresten att en fin chardonnay antagligen smäller marginellt högre än en angenämt maltig lager. Dock att det i slutändan är fråga om dagsform.

Andra bloggar om: ,

 

Comebackförsök nummer... ?
Hoppas han klarar det. Den här gången. För alla förtjänar väl att syssla med sin passion? Tror dock inte det nödvändigtvis handlar om att "bevisa något", som många andra (mer eller mindre mediokra) bloggar tycks tro. Det handlar snarare om att tjur/vinnarskallar aldrig vet när de ska sluta. Och tack och lov för det.

Historiska tjurskallar i urval:
  • Martin Luther King
  • Galileo Galilei
  • Wile E. Coyote (a.k.a. "Gråben")
  • Bröderna Wright
  • Gustav Vasa
  • Rosa Parks
  • Alexander den store
  • Mahatma GandhiAndra bloggar om: