Äckligaste drinken någonsinDet här är vad som händer efter för alldeles för mycket alkohol. Man blandar öl, citronsaft och äppellikör, sätter i ett rosa drinkparaply, och döper sin skapelse till Beertini. Sen sveper man den så snabbt att man just och pass hinner känna smaken. Tack och lov.
Kategori:

Intrång på morgonkvisten


Jag har inte den blekaste vilka NATO C3 Agency är. Ej heller har jag någon aning om varför de ville ta sig in i min dator. Men de låter lite otrevliga. Och ohyfsade. Visst fan knackar man först? Nu: Mot stadsparken i Lund! Festen börjar 10:00.


Andra bloggar om: , , ,
Kategori:

Dagens i-landsproblem #29: Överviktig fånge stämmer fängelse för viktnedgång

När fången i fråga dömdes till fängelse för mord vägde han 187 kilo. Efter åtta månader har han gått ned 46 kilo - men det tycks inte glädja mannen som nu stämmer fängelset för sin viktnedgång. Jag behöver inte ens motivera varför detta är ett förträffligt i-landsproblem. Men jag gör det ändå. Mest för att slå ihjäl tiden som kvarstår tills House börjar på 4:an. För det första: Övervikt - Ett solklart i-landsproblem. För det andra: Det involverar amerikaner som stämmer skiten ur allt och alla (ack, ljuva hatobjekt). Och som pricken över i, det faktum att han stämmer fängelset pga något som är nyttigt för honom och som antagligen förlängt hans liv.

Man undrar ju om han bara är extraordinärt korkad, eller om hans sinne för satir vida överträffar mitt eget dito. Jag kommer att betrakta honom som korkad tills dess att motsatsen är bevisad.
Andra bloggar om: , , , , , , , ,