Topp 10: Garbage

Alltså, vad gör Garbage för sorts musik egentligen? Smygelektronisk alternativrock/powerpop, typ som ett grungigare Republica? Eller är det Republica som är ett synthpoppigare Garbage? Hursomhelst, här är deras 10 bästa låtar. Även här som Spotify-lista.
 1. Push it
 2. Only happy when it rains
 3. When I grow up
 4. I think I'm paranoid
 5. Cherry lips (go baby go)
 6. Vow
 7. Special
 8. Stupid girl
 9. Milk
 10. Not your kind of people
Bubblare:
 • Supervixen
 • Queer
 • Shut your mouth
 
 

Det gamla mörkrets hjärteslag, som väntar ingen morgondag.

 
 
 
Som fruktar ingen morgondag. 
 
(Kontrasten mellan att citera Boye och länka till ett humorklipp utan vidare substans är ärligt talat fantastisk. Som att utan skam försöka passera dadaism som impressionism. Känner att jag behöver påtala det för er, så att detta inte bara blir ännu ett "pärlor åt svin"-debacle i raden).
Kategori: musik Taggar: musik

Affinitet

Har feber och ont i halsen så jag stannade hemma från jobbet idag. Nog första gången på över fem år. Hade lite problem med att förklara det för min son dock. När han var sjuk en gång så fick han åka till sjukhuset, men när jag väl är sjuk så slipper jag åka dit för en gångs skull. Tror inte riktigt att poängen gick hem, men sen kom vi på att vi båda två gillar böcker så vi byggde vidare på den vikänslan istället och tog oss igenom resten av dagen klanderfritt.