Sysslat med?

Vad jag gjort idag? Vårstädat. Heldagsarbete. Helhelgsarbete, till och med. Men nu är det (varierande grader av) skinande rent här hemma. En renhet som anstår ett examensfirande, om inte annat. Lite över 110 timmar kvar nu. Och jag hittade förlovningsringen igen. Som jag inser att ni inte ens visste var borta. Men det har det varit. I lite över 12 veckor. Trodde jag råkat slänga den i tvätten på sjukhuset. Utmärkt sätt att bli av med saker på. Men så låg den insnärjd i sladdhärvan bakom datorn, dold under den fetaste dammråtta ni kan föreställa er. Okej, kanske inte fet. Men definitivt större än er genomsnittliga ansamling av damm. Ack, det glamorösa liv jag lever.


På plats igen


Andra bloggar om:
Kategori:

I rappatáged

Grannen spelar nu någon form av trance/hädelse-remix av We're not gonna take it av Twisted Sister. Är det ens lagligt? Som tur är så överröstar jag honom/henne/den/det med råge. Det var bara i pausen mellan två KISS-låtar som jag behövde lyssna till eländet.

Alldeles nyss:
Jag: (läser högt) Ho... se... socka... trå... ?
Hon: Va?
Jag: "Garn att sticka strumpor av" enligt en skånsk-svensk ordlista
Hon: Jahaa, housseseickatraå! Uttala det för fan rätt!
Jag: Jag kan inte, jag är svensk.

Ålahue...
[aulahue/eolahue/eolahoe] subst. -t -n


Andra bloggar om: , , , , , , ,
Kategori:

Frukosthalleluja

MMS

Jag är stressad (som i att jag har mycket att göra). Men jag stressar inte (som i att jag bibehåller mitt norrländska lugn). Och det gör mig stressad (som i att jag blir stressad på riktigt). Men jag stressar som sagt inte (jag vet inte riktigt hur man gör). Min kropp däremot. Där kan vi snacka stresstillstånd. Det är nästan lite kul. Och när så pacman uppenbarar sig i min brieost, är det inget annat än ett tecken. Jag måste sluta låta stressens spöken jaga mig. Äta de stora antistresspillrena och börja jaga dem istället? Helt enkelt sluka de kaxiga små jävlarna? Tömma livets bana på alla måsteprickar för att nå upp till nästa nivå? ... Eller är det att tolka in för mycket i uppenbarelsen?

Kategori: