Min sista måltid

Om pittoreska lilla konungariket Sverige någonsin får för sig att återinföra dödsstraff, och om jag sen någonsin hamnar i fängelse i väntan på just ett sådant straff, och där ges privilegiet att få välja min sista måltid, så skulle jag  välja surströmming utan att tveka. Nio strömmingar skulle jag trycka i mig, kompletta med tunnbröd, smör, mandelpotatis, finhackad lök, gräddfil, dill och 3-4 kalla öl (gärna Staropramen eller Maredsous). Sen skulle jag vräka i mig ordentligt med smörgåstårta till efterrätt (Det är ju inte som om jag behöver tänka på figuren då jag ju ändå står inför döden). Sen får de avrätta mig bäst fan de vill. Jag skulle dö väldigt lycklig.

Så då vet ni.

Jesus valde inte surströmming. Men så kom han ju tillbaka också.
Jesus valde inte surströmming. Men så kom han ju tillbaka också.
Vilket är att betrakta som grovt fusk i sista-måltid-sammanhang.Andra bloggar om: , , , ,
Kategori:

Fototriss: Tidigare tema

Fototriss firar 10 veckor, och detta firande tar sig uttryck i att man tillåts frossa bland tidigare teman och välja det man känner för. Jag har valt tre bilder som gestaltar en låt (tema #9), men som samtidigt även representerar tre olika färger (tema #2 (klurigt som tusan, jag vet)). Låten heter Det är kärlek av TvåSexEtt, och jag tror att väldigt få utanför stadsgränsen hört talas om den, men den finns att ladda hem här för den intresserade.


Bild 1: Landskrona/Blå


Bild 2: Landskrona/Grön


Bild 3: Landskrona/Höst


Och klart som fan att 'höst' är en färg.
Andra bloggar om: ,

Den tyska renhetslagenDet här misstänker jag är en sån där sak som bara är kul om man råkar vara övermätt på surströmming sent en fredagkväll, men när jag såg detta på min ölflaska så tänkte jag bara Hitler, Hitler, Hitler, Hitler, Hitler.Andra bloggar om: , , ,
Kategori: