Maffiafasoner

Man kastar bara inte sten i glashus. För då kommer Orreforsmaffian och lägger ett hästhuvud i din säng. Tro mig på mitt ord. Eller ännu bättre; lita på min kameralins. Scary business as usual. Detta är nog mitt 'god natt'. Allt kan inte vara ett Waterloo. Men jag är besegrad. Nu ger jag mig.
Andra bloggar om: , , , , ,
Kategori:

SystemfelJag behövde inte visa legitimation på systemet tidigare idag. Ridå.

Kände med ens av såväl ischias som artros. Och såg jag inte en begynnande rynka reflekteras i kassörskans glasögon? Jag linkade i varje fall ut därifrån i sakta mak, och var allt annat än nöjd med världen i allmänhet och med min ynkliga tillvaro i synnerhet. Med en asgarvande jävla sambo i släptåg.

Som tur var så gjorde en sushi special på Asia Palace (Ödmanssonsgatan) mig på bättre humör igen. Annars kunde det ha slutat illa. Riktigt illa. (Fråga mig inte exakt hur det kunde ha slutat illa, jag behöver faktiskt det här kryphålet för att rättfärdiga mitt sushivältrande).

Resten av fredagskvällen ska nu ägnas åt min hemtentamen i magnetresonanstomografi. Är det tänkt i alla fall. Har ju blivit lite glömsk på äldre dar, så vi får se hur det går ...
Andra bloggar om: , , , ,
Kategori:

Dagens länktips

Dagens länktips: Conny blir undersökt med magnetkamera. Jag upplever tyvärr inte att jag tillhör den primära målgruppen för informationsfilmen, men det är väldigt trevligt att den finns. Om bara fler föräldrar var medvetna om dess existens, skulle mitt jobb bli lite, lite enklare. Ormen Conny måste undersöka sin rygg då han trillat ner från ett träd. Det finns liknande filmer på temat, med titlar som Ville blir undersökt med datortomografi, och Gabriella röntgar sitt framben. Gabriella är en gnu. Jag känner två människotjejer som heter Gabriella. Ingen av dem har, mig veterligen, några framben att tala om. Dock visar de framfötterna emellanåt.


MR sagittalsnitt av ländrygg


Andra bloggar om: , , , , , , , ,
Kategori: