Wii
Lägesuppdatering: Jag har äntligen skaffat ett Wii nu. Och skolan börjar äntligen på måndag. Och så har jag lyckats få min sambo till att börja uppskatta surstömming. Och både jag och sköldpaddan mår toppen. Såg en man som skrivit en bok på tv i morse, den hette Kristendom för ateister, och själv hette han nåt helt annat. Han presenterade boken på ett sätt som fick mig att vilja läsa den. Så det ska jag göra. Använder hämed bloggen för att göra en minnesanteckning om detta. Jag ska även komma ihåg att köpa Vladimir Majakovskijs underbara diktsamling Jag! nästa gång jag köper böcker. Nej, tillbaka till tv-spelandet nu.Andra bloggar om: , , , , , , ,
Kategori:

Kvällens tema: Skelett som dött drunkningsdödenimage309


image310


image311

Vann de här beniga åbäkena på Tradera i vintras, tillsammans med ett helt drös andra små skelett. Varav majoriteten nu blivit prydnader i diverse blomkrukor. Tyckte det var hög tid för deras 15 minuter i rampljuset nu. De kan varken dansa eller sjunga, inte nåt vidare bra i alla fall, då de saknar allt vad lungor, stämband och ledbrosk heter, men de kan dö med värdighet, det kan de verkligen. Och de är för övrigt benhårda 24-7.

Nej, det faktum att R:et på tangentbordet fortfarande envisas med att strula tråkar ut mig. Ska nog gå och sova nu, god natt.
Andra bloggar om: , , ,
Kategori:

Döda för en brödrosts skull?

Känner jag min sambo rätt, vilket jag ju gör, så misstänker jag att hon skulle vara fullt kapabel till att döda en annan människa, redo att släcka ett människoliv, om det skulle resultera i att hon fick lägga vantarna på den här läckra brödrosten. Likvidera. Ta av daga. Eliminera. Förgöra. Förinta. Röja ur vägen. Dräpa. Slakta. Och det skrämmer mig en smula.

image308

Totenkopf Toaster SKULL-Toast (Tod = Död, Kopf = Skalle, Toast = ...toast) finns på TOM WET och kostar 29.95 Euro. Plus frakt på 9.80 Euro. Med nuvarande valutakurs så blir det 374 kronor. Hittad via Smidigt. Nichts für schwache Nerven!
Andra bloggar om: , , , ,
Kategori: