I carried a water melon



Missförstå mig rätt nu. Eller missförstå mig helst inte alls. Eller sluta läs här och gå och gör något roligare istället. Eller för all del, missförstå mig fel; tolkningen är väl precis lika fri som (mer eller mindre) förvrängd som vanligt. Jag tackar alltid nej till den årliga inbjudan jag får till internationella Mona Sahlin-fanklubbens konvent på Färöarna. Vänligen men bestämt. Jag identifierar mig inte den skaran människor, helt enkelt. Men de verkar ju trevliga. Alla ska med, och så vidare. Men. När jag så ser att 23,8% - nästan var fjärde tjomme - anser att det är fel av henne att åka specialchartrade plan och bränna pengar i kristider, så börjar jag undra lite. För, varje extra spenderad krona - många bäckar små (och så vidare) - som bidrar till en ökad omsättning, och således leder till att fler tjänster och varor krängs, borde väl vara positivt såhär i kristider? Om det ens är någon annans business än hennes egen, det vill säga?




Andra bloggar om: , , , , ,
(Och jag röstar nog blankt i övermorgon. Jag känner att jag har missat vad det spelar för roll vilka som styr en organisation som saknar egentligt inflytande utanför sig själv. Någon får gärna försöka sig på en förklaring, om det nu finns någon)

Kommentarer:

1 Frido:

Man kan alltså INTE dansa till låtar av Queen?!

2 Robert:

Jag har funderat på den där saken litegrann. Och jag kan inte dansa. I synnerhet till rockmusik så går det extra dåligt. Så jag ger snart upp.

3 Sonja:

haha jag fattade inte det där.

jag såg nån rubrik men orkade inte läsa. jag tänkte: har hon använt skattebetalarnas pengar?

men i så fall hade det ju blivit MYCKET större liv.

Är dom sura för att hon går på fest? Var det en oanständig fest?



Sen tänkte jag att folk kanske var sura för att det är krävande för miljö att folk åker specialchatrade plan hit och dit. Men INGEN jävel har nämnt miljöfrågan!! besviken

Kommentera här: