Multipel linjär regression

De tre orden i rubriken har funnits i mitt medvetande hela dagen. Utan att jag gjort något alls för att försöka ändra på det faktumet. Det här klippet hjälpte provisoriskt, men det gick tyvärr snabbt över. Spöade en boss i Spyro: A Hero's Tail åt sambon, men de tankar som föddes i och med den kortlivade handlingen ersattes förvånansvärt snabbt av multipla linjära regressioner igen. Inte ett enda ord har skrivits på uppsatsen idag heller. Men imorgon, då...




Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentarer:

1 BetilPettersson:

Sänder ett utkast för att få monotona situationer trevliga. Detta är inget färdigt, får ses mera som en ram. Men jag tror att det är en viktig sak att arbeta på och jag tror att det ger gränslöst och rikligt resultat. Om det blir det så verkligt att det blir svårt att hålla isär verklighet och påhittat förhoppningsvis, i så fall måste vi redovisa ärligt vad som är vad. Det finns miljoner människor som kan bidra med idéer. Ackordsbilder eller bildackord är egenpåhittade ord.







Bertil Pettersson



Lerkärret

57791 Hultsfred

ACKORDSBILDER BILDACKORD











Vi kan ha Ackordsbilderna.



Bilder vi ser under enformiga arbeten. Fina bilder föreställer lite olika miljöer, för att piffa upp tillvaron.



Bilderna



Att hitta miljö och handling som visas i bilderna kan inte vara något problem. Det kan bli miljoner idéer från folk. Bilderna mångfaldigas i flera upplagor.



Bildbyte



Hur ofta bilderna ska bytas bestämmer du som arbetar, och ser dem. Takten som visas måste vara individuell, för olika människor och arbeten.



Omkringprylar



Vad som kan vara problem är att bilderna anpassas så de inte blir i vägen praktiskt, utan blir stimulans och inte hinder. Det kommer att krävas en uppsjö av olika prylar som ska, tillverkas och säljas.



Lärande



Det mesta bilderna är från Ackordsbilderna.



Vi kan ha några lärande bilder bredvid Ackordsbilderna.







Vi kan ha mp3 spelare.



Mp3 spelaren har lärande tal.



En spelhall.











Snygga sexiga människor. Handlingen är teater. Det är omskrivningar av såpopera eller verkliga spelhändelse. De pratar lärande saker. Vi föröver detta till Ackordsbilderna och anpassar Detta till lärande prat i ljudband



Köpa







Vi kan genom ledaren köpa och köpa Teater



Att det går att uppleva saker. Också när man gör nytta

2 Stefan W:

Yoyo... Checka min blogg! :)

Kommentera här: