Fan ta dig, Björn Gustafsson

Hade tänkt skippa den där överhypade melodifestivalen helt och hållet i år. Att smeta ut skiten över flertalet deltävlingar ger förvisso höga tittarsiffror, men det är lite samma princip som bakom att spä ut vodka med diverse groggvirken - Det är fortfarande precis lika mycket alkohol i, det är bara blaskigare.

Men det blir ju tyvärr(?) inte alltid som man tänkt sig här i livet. Läste nyss att Björn Gustafsson ska agera nån form av sidekick åt Kristian Luuk i år. Så nu måste jag ju se skiten bara därför. "Skrattfest" är för övrigt ett märkligt ord. Ingen jag känner använder sig av uttrycket. "Såg du Scrubsavsnittet på 6:an igår? Inte? Synd, det var en riktig skrattfest". Vem fan pratar på det viset?

 

Kanske borde jag börja. Ska testa att väva in det i konversationen med någon lämplig patient imorgon. "Jaha, ser att du brutit lårbenshalsen. Gör det riktigt jävla skitont, eller känns det mer som en skrattfest?" Hmm. Kanske inte ändå.



Andra bloggar om: , , , ,

Kommentarer:

1 Anonym:

skrattar fest som skrattar sist
och föressten...vem f-n är björn gustafsson?

2 M:

Mmm... du "läste" att han skulle vara där.. ;p

3 Andreas:

Dom flesta verkar gilla den där Björn Gustavsson.
Själv så tycker jag inte alls han är särskilt kul, Johan Glans däremot. När han nyser eller krigsalarmet (HA HA HA !!!) Där snackar vi "skrattfest", Ler gayigt

Kommentera här: