Fototriss: Trappor

Veckans fototrisstema är trappor. Såna där med trappsteg. Som man kan gå i, om man är på humör. Bild 1 föreställer just en sådan trappa. Finns att beskåda och/eller bemästra i Kjugekulls naturreservat. Bild 2 är av det lite otrevligare slaget, tagen en svinkall januarinatt. Taggtrådsbeklädda stängsel i bakgrunden, och det faktum att trapporna används för att kliva in och ut ur tunneltåg, förstärker bara de dåliga vibbar bilden kommunicerar till mig. Bild 3 är desto trevligare. Förutsatt att man gillar smultron, då.











Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentarer:

1 Mats:

Jag brukar inte gilla blixtbilder - men ok! Mittbilden!

2 Synne:

Dina bilder är fina. Mittenbilden ger mig rysning längst med ryggraden. Den är så bra.

Första bilden ger mig känslan av att vara på en badstrand.

Men trean. Smultron....

Så mycket sommar på några trappsteg.

Kanonbild.

Ha det gott.

Synne.

3 maria_6909:

Mitten biden var hemsk! Vill inte skriva vad jag tänkte om den, men inte var det något roligt! Dom andra två var mycket roligare att titta på! Min favorit får bli den med smultronen för mycket mer sommar än så kan det inte bli! (Det var förresten inte din bild det var fel på, det var vibbarna jag fick!) =) /maria_6909

4 Gunvor:

Tredje bilden..UNDERBAR!Gott!Gott!

5 jeanette:

Jätte fina bilder. Mitten bilden ger verkligen dåliga vibbar, fängelse, koncentrationsläger. Men ettan och trean så härliga, somriga. Väljer bild tre för dom ljuva smultronens skull.

6 elayne:

Tredje bilden tilltalade mig mkt

Kommentera här: