Köttbuffert utanför fönstret

Det är en hel del aspackade, skräniga ungdomar inom hörhåll från vår balkongdörr (se hur jag effektivt distansierar mig från ungdomens glada dagar i och med det uttalandet). Men det gör inget, då de fungerar alldeles utmärkt som larmsystem, inför eventualiteten att en massiv zombieinvasion plötsligt skulle inträffa (det kan hända, himla inte med ögonen!).

Det är en hårfin skillnad mellan vanligt fylleskrålande och det dödsskri en människa ger ifrån sig när en zombies tänder tränger igenom huden och skär genom ens kött. Jag har dock sett tillräckligt med zombiefilmer för att anse mig kunna förnimma denna skillnad. Den tid det tar för zombierna att äta sig mätta på ungdomarnas hjärnor borde rimligtvis vara tillräcklig för att jag ska hinna kasta ner sköldpadda och Queenskivsamling i en väska, ta tag i min sambo och springa för livet.

Så tack så mycket, ungdomar med total avsaknad av folkölsinne, ni hjälper mig sova gott om nätterna.



Andra bloggar om: , ,

Kommentarer:

1 farornaskonung:

du bor på väster i l-a va? typ nära öresundsgatan, eller?

2 Robert:

Bor hyfsat nära faktiskt. Why?

3 farornaskonung:

hihihihi, ja inget särskilt har bara undrat lite vem du är och när jag läser vissa bitar av din bitvis roliga och träffsäkra blogg verkar det som om du bor där jag trodde, jag bor nämligen själv på öresundsgatan, ville du förresten ha mina jersildböcker, jag kan i så fall hänga ut dom i en kasse på gatan...

4 Robert:

lämna dem till mats nere på ica så plockar jag med mig dem nästa gång jag handlar där ;-)

5 farornaskonung:

ska försöka komma ihåg att lämna dom där...

Kommentera här: