Dagens bästa mail

Dagens bästa mail var idag ett stycke spam med ovanligt innehåll. För det mesta så handlar dom ju om billig Viagra, Rolexkopior och suspekta aktietips, men idag fick jag ett mail från följande avsändare: Colon Cleanse Support, med titeln Flush 20 Excess Pounds out of your Colon. Detta får en ju onekligen att höja på ögonbrynen en smula. Det verkar handla om ett företag som säljer laxermedel som bantningsmetod. Ungefär lika intelligent som att tappa sig själv på blod och basta invirad i gladpack för att gå ner ett par kilon. Det framgår inte om det är peroral laxantia eller klysma som det handlar om, men det är väl skit samma, så länge man går ner i vikt så är väl alla sätt bra utom dom dåliga. Alla sätt är uppenbarligen tillåtna i alla fall.

image200
Utsätta sig själv för dehydrering för att gå ner ~9 kilo? Tummen upp!

Kommentarer:

1 Lollias:

Jodu, det verkar finnas hur många konstiga bantningsmetoder som helst... Senaste löpet jag såg var "gå ner i vikt med din blogg" eller nåt sånt.
Tänk att folk verkligen går på sånt här! Samma alla dessa mysko piller, som ofta visar sig innehålla rent livsfarliga ämnen.
Myskopysko.

2 Lollias igen:

Kom på att vi skulle kunna starta företaget "Fingret" med slogan "Vomera dig smal"... (sagt med massor av sarkasm och absolut inte på minsta sätt menat på riktigt - ifall nåt nötskal skulle tro det)

3 Sandra:

hallå logga in på helgon då. :p

4 Robert:

L: Bra förslag, ser produkten vi skulle saluföra framför mig - En fin, fingerformad pinne, givetvis i olika färger, 10 spypåsar ingår, sen säljer vi refillpåsar billigt. Hårsnoddar för att hålla uppe håret så man slipper få kräk i det säljes separat, i matchande färg till pinnarna.

Kommentera här: