Haha..

Jag förstår egentligen inte varför jag orkar bry mig om att kommentera detta, men eftersom Magnus Betnér är Sveriges roligaste människa så kan jag (uppenbarligen) inte låta bli.

Ken Ring, Petter-wannabe och one hit wonder-rappare från metropolen Hässelby Gård, som inte var i närheten av bra ens då han nästan var inne under några fasansfulla veckor 1999, kände att hans manlighet blev kantstött när Betnér drev med svensk hiphop på Grammis-galan i tisdags.

Snook, skyldiga till att ha snott flera minuter av mitt liv i somras då jag bevittnade det i särklass sämsta live-framträdandet i mannaminne, tog också illa vid sig.

Och vad ska man säga om en sån här fånig respons? Det som inte tål att skämtas med, förtjänar sällan att tas på allvar. Och jag trodde det var en allmänt erkänd sanning att svensk hiphop är död för tillfället? (Påminn mig gärna om när den levde senast, har ingen aning).

Och hur många hiphopare har inte gjort karriär på att håna folk i sina texter? Ska dom sen inte tåla en enda kommentar tillbaka? Fånigt är bara förnamnet. Skaffa lite självdistans för fan.

Kommentarer:

1 Mimmi:

vi menar sådana hål som skapas av skolan när skolan anklagar gruppen för fusk.

fast det är bättre nu ^^

Kommentera här: