Kludd #9 - Vårdförbundet

Återupplivar en gammal favoritföljetong som legat på is i snart tre år nu - Föreläsningskluddet! Pimpat Vårdförbundets logga samt fyllt en marginal med trams idag. Lite kluddrostig kanske, men de dagar jag inte får skapa med röntgenstrålning skapar jag således med kulspetspenna istället. [Infoga kommentar om hur summan av alla kreativa laster är konstant]. Förresten så hade jag helt glömt bort krokomumien. It sure as hell ain't pretty, but it's mine. Är man istället ute efter kvalitet så är fingerfrukterna roligare, spermiekramaren sötare, och anatomikluddet snyggare.

Med reservation för att ytterst få som letar sig till denna blogg förväntar sig kvalitet.






Förresten så är den förbaskade foten lite bättre nu, men jag tar det väldigt försiktigt. Skaffat nya löparskor bättre anpassade för mina fötter (dvs betydligt bredare med bättre dämpning och gediget pronationsstöd), och jag skulle ha sprungit ett par km idag om det inte var för att jag fortfarande är lite förkyld + stukade foten när jag spelade laserdome i lördags. Dock: Optimism inför framtiden. Överväger även rullskidor för variationens skull.

Kommentarer:

1 icebear:

Rullskidor ?? för lite fart och nästan ofarligt nä köp inlines o stavar istället , hög fart och inga riktiga bromsar som jag såg på en amerikansk hemsida " if you think you have full control yoy are going to slow "

Kommentera här: