Löpning kräva dessa spellistor

Okej, ni är bevisligen en tålmodig skara människor som fortfarande dyker upp här i samma utsträckning som alltid, trots att jag inte skriver lika ofta längre. Beundransvärt är ordet. Själv hade jag gett upp för länge sedan men folk är ju - uppenbarligen - väldigt, väldigt olika.

Jag har gått och blivit beroende av löpning sen sist. Världens tråkigaste sport att titta på (efter fotboll, segling, golf och herrvolleyboll - kanske varpa också om det inte är tillräckligt lerigt, fan ta varpa om det inte är LERIGT!) men här är jag nu, djupt nere i löparträsket.

Det bor beroendeframkallande substanser i mina perfekt balanserade steg, och mina löparskor är extremt neonorangea och syns av den anledningen sannolikt från Månen. Hunnit testa en del träningsappar till Android och har slutligen fastnat för CardioTrainer, som kickar RunKeepers rumpa alla dagar i veckan. Varsågoda för det tipset.

Har även slängt ihop några spellistor som är perfekta att lyssna på när man är ute och springer. Jag gillar som bekant listor av alla de slag. Med reservation för att musiklistor och topp 10-listor smäller högre än shoppinglistor och s. k. "kill bills". Håll till godo eller låt bli:
Listorna är utförligt testade och de bär numera samtliga xrobs signum, som ju är ett av de förnämsta utmärkelserna som kännetecknar god musiksmak världen över. De förväntas även bli godkända av Astma- och Allergiförbundet, Svanen, Säpo och din mamma vilken dag som helst nu. Fler listor lär följa när jag tröttnat på dessa.

Syns inte i löparspåret, för jag springer ta mig fan överallt kors och tvärs genom den här stan. Men vi syns kanske på Kullagatan då? Eller Landborgspromenaden? Eller Sofiero? ...Slottshöjen? Ragnvalla? Stattena? Lasarettsområdet? Elineberg? Äh, ni vet ju ändå inte hur jag ser ut, men håll utkik efter ett par orangea skor som springer om dig bara.

Tillägg 2012-03-29: Gjort ett gäng nya spellistor, se nedan

Om jag hoppat över nåt nummer? Korrekt. Om det beror på att vissa listor mest består av låtar som inte finns på Spotify, eller att de är för kassa? Stämmer bra.


Andra bloggar om: , , , , , ,