Tro rätt, tro fel (sry not sry)

Dina rättigheter är inte gåvor från din arbetsgivare, utan resultatet av en lång kamp. Du är en idiot om du inte insett detta ännu.

 

All känsla av kontroll är i regel en illusion. Kosmos är kaos, så varför skulle inte din direkta omgivning och insidan av ditt huvud också vara det?

 

Om du misslyckas första gången, gör om ditt misstag några gånger till så att ditt tillkortakommande åtminstone är statistiskt signifikant.

 

Kanske, bara kanske, skulle du inte uppleva att ditt kön var under attack, om du grundat din syn på manlighet på nåt annat än förtryck av andra.

 

Polyamori är rimligtvis fel; man blandar inte grekiska (poly) och latinska (amor) morfem på det viset. Jag kan acceptera multiamori däremot, eller polyfili i undantagsfall. 

Världsalltet har ingen som helst skyldighet att göra sig begripligt för dig. Lite får du väl ändå göra själv. För i helvete.

 

En patient KAN bli bättre även utan att det behöver bekräftas av röntgen. Jag lovar. Testa!

 

Yttrandefrihet är inte samma sak som att alla får komma till tals, alltid. Nästan alltid saknar det egenvärde att göra sin åsikt hörd gällande varenda liten skitgrej. Kanske finns det någon som bryr sig. Jag är nog inte denna någon för dig.

 

Du har ett val. Välj att vara kompetent (påläst), och varm (vänlig). 

 

Populister förnekat allt som är komplicerat, och bespottar allt som är ansvarsfullt. Se igenom detta. 

 

Nu är mitt tåg framme; mer lösryckt nonsens en annan gång. 

Kommentera här: