Påsktankar

Egentligen måste det vara förbaskat lätt att vara Jimmie Åkesson. Är han inte välkommen någonstans så är det odemokratiskt (skit samma att de åsikter han representerar är odemokratiska i sig), blir han ifrågasatt så är meningsmotståndarna per automatik vänsterextremister. Det enda han egentligen behöver tänka på, är att (1) hoppa över faktakoll på alla de siffror han jonglerar med, (2) hinta med att sitta inne med lätta lösningar på komplexa problem, och för all del (3) ta tillvara på varje tillfälle som ges att dra på sig den ack så slitna offerkoftan. Ignorans är ett privilegium, förunnat de som lever inom samhällets normer och de som helst enkelt inte är intresserade av att begrunda andra synvinklar och livssituationer än den egna, alternativt inte besitter den mentala kapacitet och nyfikna läggning som uppgiften trots allt kräver.
 
Har sett färdigt alla nio säsonger av The X-Files nu. Förvänta er topplistor som ingen kommer begripa sig på framöver.
 
Egentligen är handlingen att vi kollektivt som art - under en långhelg - tar miljardtals av en annan arts outvecklade avkommor (kaviar), och smetar ut över miljontals av ytterligare en annan arts outvecklade avkommor (hönsägg) för förtäring, smått absurd. Lägg även till att vi målar de outvecklade avkommornas höljen i diverse glada färger av någon anledning. Ägget sägs vara en symbol för liv, återfödelse och fruktbarhet. Så krossa och sluka de jävlarna bara, och Glad Påsk. Se till att de är frigående bara. Annars är du en snål och cynisk liten människa. Hörde på radion att vi peakar i förtäringen under påskafton, på smått otroliga sex miljoner hönsägg i timmen.
 
Tredje dagen av sjukskrivning idag. Mina bihålor är Satans kyrka dessa sköraste av dagar. Väldigt otäcka, de där supervirusen från förskolorna. Mitt landstingsimmunförsvar står chanslöst.
 
 
 
Andra bloggar om: påsk, arkiv x, ägg, förkylning

Kommentera här: