Hundra timmar kvar!

Det är sannerligen inte mycket. Och på den tiden ska ett seminarium, en preklinisk övning och tre fester dessutom hinnas med. Blir en tuff vecka, detta.


Fick precis ett mystiskt kuvert från Sverigedemokraterna i brevinkastet. "Ge oss Sverige tillbaka!", proklameras det på utsidan. Come and get it ... Ska man våga gissa att kuvertet innehåller röstsedlar? Och kanske till och med en pamflett av nationalpatriotisk natur? ... tänk om de slängt med en Trisslott också? Nej, jag vågar inte chansa. Jag slänger nog skiten i soporna utan att öppna det. Konservatism kanske smittar.

Uppdelning i grupper har förresten aldrig varit en bra lösning. Oavsett vad problemet har varit. Snarare har det väl skapat problem, om något. EU motverkar detta. Och då kan inte vi sitta uppe i vårt hörn av kontinenten med armarna i kors som förändringshatande barnungar. Sverigedemokraterna ... Vad ska man säga egentligen ... (Misstänkt) sinnessvaga människor med äckliga åsikter som anspelar på diffusa, nostalgiska föreställningar om nåt bakåtsträvande idyll-Sverige; känns som något som jag verkligen vill ska representera mig inför resten av Europa (obs; sarkasm).

Men skit i de töntarna nu. Hundra timmar kvar! Fy fan vad jag är bra!



Andra bloggar om: studera, plugga, studenten, examen, val, sarkasm