Grattis bloggen, 2 år!

Bloggen fyller två år idag. Inte illa. Inte nödvändigtvis bra, men kanske åtminstone övervägande bra. All uppvaktning undanbedes dock vänligen men bestämt. 684 inlägg av varierande kvalitet har producerats under dess andra levnadsår, eller ~1,87 inlägg per dag. Tål att jämföras med de ~1,25 inlägg som författades per dygn under bloggens första år.

Är nyss hemkommen efter nyårshelgens bravader. Detta är det första nyårsfirande då jag drack mer under nyårsdagen än under själva nyårsafton. Går med andra ord in hårt för att försöka uppfylla mitt första nyårslöfte. Och vad får jag se när jag kommer innanför ytterdörren? Jo, en malplacerad röra i sovrummet:


Blogg, lilla blogg, vad ska det bli av dig egentligen? Lilla problemkerub.... (Eller kanske 'trasselseraf'?). Vad vill du bli när du blir stor? Eller det blir du kanske aldrig? Dömd till evig ungdom. Fy fan. Men du räddar mitt liv, var och varannan gång. Du låter mig tömma huvudet på allt bråte som inte har någonstans att ta vägen, utan att kräva något i gengäld.

Som det där lilla hålet under kranen på tvättstället, som hindrar det från att svämma över.

Jag sa det väldigt bra förra året (obs; subjektiv värdering), så jag tänkte vara så pass insolent att jag helt enkelt citerar mig själv som slutkläm:

"Må nästa bloggår bli än spretigare, snällare och elakare på en och samma gång. Må det aldrig existera en röd tråd i det jag skriver. Och må kreativiteten infinna sig i någorlunda halvjämna intervall av den storleksordning som jag själv finner passande, och må dessa infall av övergående skaparglädje vara av sådan längd som kan anses vara adekvat i förhållande till den tid som jag har till förfogande att ägna sådana här divertissemang".

Grattis, bloggen.

(I think) you complete me.





Andra bloggar om: , , ,
Dagens soundtrack är för övrigt The Righteous Path med Drive-By Truckers.

Kommentera här: