Telefonkö(er är källan till allt ont)

Folk säger att det är våldsamma filmer som får det att slå slint i människors huvuden. Andra har utsett GTA och dylika våldsamma tv-spel till syndabockar. Som till slut knuffar människor över gränsen, och får dem att begå vidriga vansinnesdåd. En del skyller på porrindustrin, som visst skapar en hel armé av våldtäktsmän (ni vet, alla de som inte dansar). Många anklagar invandringen, och hävdar att olika etniska grupper helt enkelt inte kan umgås utan att våldsamma konflikter uppstår (källa: Sverigedemokraterna).

Men jag vet bättre än så. Jag vet av egen erfarenhet; jag har dragit mina egna empiriskt härledda slutsatser. Jag ser många filmer, jag spelar många tv-spel, jag umgås med många invandrare. Jag varken misshandlar eller våldtar eller ens bär falsk vittnesbörd mot min nästa. Jag vet att det är telefonköerna som är boven i dramat. Det finns få saker som kan få mig att känna lika stor frustration. Som får destruktiva tankar att födas i bakhuvudet. Som förvandlar världen runtomkring mig till ett enda hatiskt mörker.

Men nu kom jag precis fram (efter 50 minuter). Hann bara klä mig, äta frukost och skriva ett blogginlägg under tiden. Dagens låt är för övrigt Telephone line av Electric Light Orchestra.


Telefon-Warteschlangen induziert Kopfschmerzen
Telefon-Warteschlangen induziert Kopfschmerzen 


Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Kommentarer:

1 ursula:

är du irriterad tryck 1...

Kommentera här: