Ny bloggdesign

Sådär, kvällens lilla designprojekt äv klart. Allt för att slippa sitta och läsa om åtgärder vid vasovagal chock (typ höj fotändan, kolla pulsen, ge syrgas och spruta in lite atropin och allt är frid och fröjd). Ser bloggen fortfarande ut som den brukar, så tryck på F5. Nu ska jag göra något helt annat. Det är sant. Skulle dessa tangenttryckningar ljuga?



Andra bloggar om: ,

Kommentarer:

1 Ninja:

Trevlig design

2 ursula:

trevlig? skelettdelar liksom inälvor kan sägas vara mycket..men ...trevlig??

3 Robert:

Fast jag kom på nu att folk kan få för sig att jag kallar mig för XRob bara för att jag sysslar med röntgen. Men det får de tro om de vill, värre villfarelser kan man väl svänga sig med här i jordelivet.

4 Ninja:

@ Ursula:

Jag tycker samtliga mina skelettdelar är übertrevliga ;)

5 Robert:

Jag tillstryker; jag är rätt förtjust i mina skelettdelar också. De, tillsammans med mina muskler, är det enda som förmår mig att stiga upp om morgnarna.

6 Sandra:

hahahaha.... xray, xrob. det är ju skitsmart. hah. :D



(vad gör man inte för att förlänga pluggpausen...)

7 Robert:

Gör samma sak själv just nu, tenta om en vecka, sitter och bloggar... Skitbra.

8 Sandra:

oj, har vi tenta samtidigt minsann? slår vad om att din är svårare!

9 Robert:

Min är muntlig, vilket känns lite elakt. Jag är en hejjare (stavningskontrollen: menade du 'hejdlösare'?) på skriftliga tentor, muntliga är det värre med. Den handlar om akutröntgen, och en del läkemedel och agerande i akuta situationer. Ska nog gå vägen, går in för att ha rätt på ALLT, så får vi se sen.

Kommentera här: