Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag? (Och så vidare, en bra stund till)

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag? Lugn. Säger folk som inte vet bättre.

När är du lycklig? När du minst anar det.

Vad ville du bli när du var liten? Konstnär eller pilot.

När sa du "Vet du inte vem jag är?" senast? Tidigare i veckan. Jag var ironisk vid tillfället, men det fattade som vanligt ingen. Vilket ju bara bevisar det faktum att personen i fråga inte visste vem jag var...

Vilken har varit den värsta dagen i ditt liv? Kan inte peka ut någon enskild dag. Hela sommaren 2001 var rätt jobbig annars.

Vilken är din värsta skräck? Cancer, tror jag. Eller att det ska krypa in spindlar i munnen på mig när jag sover (vilket det med stor sannolikhet faktiskt gör då och då).

Vilken är den sämsta affären/köpet du gjort? Att jag skrev på ett rivningskontrakt på en dyr 2:a i Råsunda strax innan jag fick erbjudande om ett förstahandskontrakt på en perfekt 2,5:a i Vällingby. Blev trippla hyror där nån månad.

Hur vill du helst transportera dig? Med mina fötter. Annars är tåg för det mesta trevligt.

Vilken är din största last? Är perfektion en last? Inte? Då säger jag bristande självinsikt istället.

När googlade du ditt namn senast, och varför? För nåt år sedan, för att kolla om jag verkligen existerade ('Jag finns på google, alltså finns jag')

Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka? Det var inne med slitna jeans och union jack-tröjor vintern 99/00 nån gång, och den trenden hade jag hakat på redan våren -99. Hah!

Vem är den mest kända människa du talat med och varför? Jag sa 'hi' till Freddie Mercurys f.d. personliga assistent Peter Freestone en gång i samband med att ett Queen-coverband spelade på Cirkus i Stockholm (som varje leg. Queenfanatiker så känner jag självklart igen sådana A-kändisar). Och jag sa 'det är lugnt' när Peter jöback bad om ursäkt till mig en gång, då han råkat ramla in i mig när han kom utvinglandes ur en port på Södermalm.

Har du nån gång blivit förföljd? Ja. Det var kul. Inte 'haha'-kul, utan mer 'nämen, det var som fan'-kul.

Nämn en bok som du sagt att du läst, men som du i själva verket aldrig tagit dig igenom: Presidentens order av Tom Clancy.

Vad skäms du mest för hos dig själv? Jag har en tendens att överanalysera saker och ting. Det skulle vara bekvämt att bara kunna handla nån gång istället.

Vad irriterar människor sig på hos dig? Att jag är lite tystlåten av mig. Uppenbarligen är det något av ett problem här nere. Jag lever enligt devisen 'det är lättare att tala, än att få något sagt'. Det gör inte skåningar, de kör mer enligt någon form av 'den som hinner ordbajsa mest innan han dör, vinner'-filosofi.

Fyll i meningen: "Man kan ta X ur Y, men man kan aldrig ta Y ur X." Man kan ta barnstolen ur bilen, men man kan aldrig ta bilen ur barnstolen. Man kan ta norrlänningen ur Norrland, men man kan aldrig ta Norrland ur norrlänningen. Man kan ta den perifera venkatetern ur blodkärlet, men man ska aldrig ta blodprovet ur den perifera venkatetern.




Andra bloggar om: , , . Den här listan var mycket längre när jag hittade den, men många frågor var skittråkiga, och andra var bara jobbiga och intetsägande. Till skillnad från de som jag valde att ha kvar, som säger allt man behöver veta om Livet, Universum och Allting. Det var.. nånting... jag skulle göra nu? Det hade med en huvudkudde att göra...? Hmm...

Kommentera här: