Livet innan bloggen

Innan jag blåste liv i denna blogg i början av 2007 så skrev jag... på några andra ställen. Någon helt annanstans, i någon helt annan form, inför några helt andra människor. Och det blev väl runt 700-800 inlägg någonting på dessa andra ställen under några år. Och i brist på annat så kan man ju sitta och plöja, och plöja, och... så vidare.

För att sedan damma av någon gammal klassiker och presentera den som ny. För den är ju ny för er. Det är det perfekta brottet. Stjäla text av sig själv. Vem skulle väl misstänka något? Hade jag bara inte begått det klassiska filmbovsmisstaget och berättat högt om min ondskefulla, snillrika plan i en monolog med stämningshöjande domedagsmusik i bakgrunden, så hade jag aldrig blivit ertappad.

Här kommer ett stycke från slutet av min semester 2005. Tidsmässigt så är det 15 dagar innan jag träffade min sambo, och 5 veckor efter jag inhandlat mina ormbunkar. Jag slog inte vakt om det svenska språket lika väl på den tiden, bör tilläggas. Däremot gjorde jag mitt bästa för att hålla promillenivån konstant strax under redlöshet.


"Rubrik: Mjöd!
Daterat: 2005-08-17 01:09:00

Och så ör man vädligt onykter ocg så drack vi en massa mjöd (vi = jag, tiobbe och anton) på sjätte tunnan och så gick vi till ett skumt ställe på mose backe där dom hade vattenpipor överallt och kuddar att sitta på och staropramen och toaletterna var jättelågnt ner i k?llaren och sen så säger tyobbe att jag spydde i en bukse men han ljuger, han tror att han vet så mycket, ¨jag har inte spytt på flera år, och nu ska vi ha vänner-maraton och sen ska jag sova om jag inte redan gör det, det är sånt sdom jafg inte vet, god matt! nej rättelse: tobbe ska spela zxelda, och det är han dålig på. nej, det är diu visst detr!!"



Andra bloggar om: ,

Kommentera här: