Bloggutmaning

Jag har blivit utmanad av Kajsa.

 

Regler: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

 

1. Vad gjorde du för 10 år sen?
Sommaren -98 så hade jag precis gått ut högstadiet. Jag sommarjobbade inte alls den sommaren, utan umgicks mest med min dåvarande flickvän, så jag var såå fjortiskär i. Spenderade även en hel del tid i UNF:s lokaler inne i Skellefteå. Spelade en jävla massa Quake och drack en massa Pepsi. Badade och njöt av solen på det där viset som man kan bada och njuta av solen på, bara när man är naivt omyndig utan ett enda problem i hela välden. En av de bästa somrarna i mitt liv, hittills (klår givetvis inte -94, -97 eller -05, men ändå).

 

2. Vilka fem saker finns på att-göra-listan idag?
Idag ska jag vattna blommorna, mata sköldpaddan, åka tåg en hel del, äta sill, och viktigast av allt: ta det så lugnt som det bara är fysiskt och psykiskt möjligt.

 

3. Godis jag gillar
Filidutter. Först salt, sen söt, och sist sur. Allt i en enda liten boll. Man behöver inget mer.

 

4. Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
Jag skulle köpa en hus med en enorm trädgård där jag skulle kunna ha hundratals landsköldpaddor. Och lite växter och en pool och sånt. Jag skulle nog fortfarande velat jobba som röntgensjuksköterska, men kanske hade jag gått ner på halvtid. Jag skulle gett pengar till de jag känner som behöver det. Oh, och jag skulle betala av mitt fucking jävla studielån. Och jag skulle resa jorden runt, flera varv.

 

5. Städer/orter som jag bott i
Skellefteå, Sollentuna, Stockholm, Solna, Stockholm igen, Landskrona. Står för närvarande i bostadskö i Stockholm, Uppsala, Helsingborg, Umeå och Skellefteå (är mao helgarderad inför framtiden).

 

Jag utmanar: Alla!

 



Andra bloggar om: , , ,

Kommentera här: