Ofrivilligt (mini)uppehåll

Jaha, han har inte bloggat på ett par dagar? Säkerligen håller han på att arbeta på ett alldeles förträffligt, övermänskligt superinlägg, som kommer sopa mattan med allt han tidigare skrivit? Som kommer att vara så sjukt jävla bra, att jag kommer att vilja punktera mina egna ögonglober och låta innanmätet flöda ut över tangentbordet, bara för att jag inte orkar läsa det till punkt?

Nej, så roligt ska vi inte ha det. Inte ens i närheten. Internet har inte fungerat på ett par dagar. Det är allt. Du får punktera dina ögon om du skulle vilja, det ställer jag mig neutral till. Datorn har gått på sparlåga under dessa två hela dagar. Det enda som verkligen har fungerat som det ska, är den onödigaste funktionen som någonsin bäddats in i en windowsutgåva.

image513


På tal om liv i rymden, för att prata om något helt annat innan jag går och gör något helt annat, så är sannolikheten försvinnande liten för att det bara skulle existera (intelligent) liv på ett enda ställe på en så pass stor yta som universum. Samtidigt är sannolikheten för att (intelligent) liv ska uppstå över huvudtaget uppskattningsvis lika liten. Se vilket underbart sätt att säga att jag inte har någon aning på. Men bevisbördan ligger som alltid på den som påstår något. Det gäller oavsett om det handlar om att man påstår att man har sett en brinnande buske som kan prata, eller att Plan 9 from Outer Space är baserad på en verklig historia. Eller att det skulle existera intelligent liv på andra planeter.



Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer:

1 Anton Ymer:

http://www.howtogeek.com/howto/windows/stop-the-annoying-there-are-unused-icons-on-your-desktop-popup-balloon/

2 Robert:

tack :-P

Kommentera här: