Om jag skulle bjuda hem en kändis på middag

Okej. Jakten på Den Stora Meningslösheten fortsätter. Inlägget är upplagt på följande vis (skippar härmed, med undantag för innehållet i denna parentes, de sedvanliga överflödiga utsvävande formuleringarna): Om jag skulle bjuda hem [namn på valfri kändis] på middag, så skulle jag bjuda på [maträtt].

image554
Tallriksmodellen. Med ansikten runt.

Fidel Castro: Panerad lax, potatismos och ett stort glas kall mjölk. Mjölk för att det innehåller mycket kalcium. Lax för att det innehåller mycket D-vitamin som hjälper kroppen att tillgodogöra sig kalciumet. Potatismos för att det är lättuggat. Samtliga saker lämpar sig väl som föda för äldre.

Carolina Klüft: En stor hallonsmoothie. Borde muntra upp henne en aning.

Gene Simmons: Lakrits, kokosnötter, cornflakes eller nåt annat som det sägs har en inhiberande effekt på sexlusten. Kalkon kanske skulle fungera bra, så trött som man verkar bli av dem?

Morgan Pålsson: Rå kyckling och lite smutsigt kranvatten från Bangkok. Bara så att jag får höra honom säga "det har hänt en olycka i södra Thailand" igen.

Fredrik Strage: Vodka med rosenrot. Såg det på Oprah idag när jag satt och vilade benen lite på min praktikplats tidigare idag. Borde få honom att sätta ytterligare fart på hans topp 100-lista, kan knappt bärga mig tills han kommer till topp 20.

Freddie Mercury: Indiskt.

Ingvar Kamprad: Ingenting. Jag skulle däremot insistera på att han skulle bjuda mig på en 20-bitars sushi och en stor, kall Staropramen. Funderade ett tag på att skriva Donald Trump istället, men den frisyren kommer inte över min tröskel, så enkelt är det bara.

Courtney Cox: Mat över huvudtaget. Eventuellt i kombination med näringsdropp.



Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Kommentarer:

1 Lokesson:

Okej, där har du maträtterna, men vad skulle du välja att prata om under middagen - du får välja konversationsämne.
Skulle du prata friidrott med Klüft, musik med Simmons osv, eller skulle du välja alternativa samtalsämnen?
Vad i så fall?

2 Robert:

Utmaning antagen

3 Joppe:

Kul inlägg! Hittade hit via Strage.

Kommentera här: