Dagens i-landsproblem #22: För många bra Queenlåtar

Det finns en viss möjlighet att jag är ensam om att ha detta problem. Men det skiter jag givetvis i. Min blogg; mina problem. Mer än en gång (snarare ett tresiffrigt antal gånger) så har jag skapat en spellista bestående av enbart Queenlåtar. Varför nöja sig med nåt sämre än det bästa liksom. Problem infinner sig dock när jag ska välja vilken låt jag ska lyssna på först. Jag kan inte välja. Det finns på tok för många bra låtar, som jag vill höra så snabbt som möjligt. Och jag kan inte lyssna på alla samtidigt. Det skulle antagligen påminna om det ljud som en toalett som det var totalstopp i skulle kunna tänkas ge ifrån sig, om den bara kunde sjunga. Och mitt huvud skulle antagligen explodera på kuppen. Och det tänker jag fan inte städa upp efter, fatta hur mycket man måste skrubba för att få bort intorkade blodfläckar.

Specialerbjudande bara idag! - Ett extra i-landsproblem på köpet: Vilken bloggkategori är det meningen att jag ska sortera in det här inlägget under; Queen eller I-landsproblem? Jag blundar och klickar, det blir nog fel oavsett vilket.



Andra bloggar om: , , ,

Kommentarer:

1 Emma Ellen:

Problemet med den första låten är ju också att man sällan är på topp koncentrationsmässigt den första och kanske den andra låten, därför vill man ju inte ha den bästa där. Å andra sidan vill man inte ha någon mindre bra eftersom då är det inte riktigt rättvist mot resten av listen. Ack.

Kommentera här: