Blogging your free ass to the moon (Blondinbella, Linda Rosing och Natacha Peyre i en och samma osammanhängande soppa. För att inte glömma Zlatan...) - 'scuse me while I kiss the sky

Här är hela listan över ord som man uppenbarligen ska arbeta in i sina inlägg för att ligga bra till, googlemässigt. Och nu ska jag vara så pass diskret att jag helt enkelt ska arbeta in dem allihop snyggt i ett enda inlägg (jag är åtminstone öppen med det, red anm.). Observera att jag lägger in ordet 'ass' i titeln på inlägget, bara för att vara riktigt säker på att folk kommer att hitta hit. Samt att jag även betar av orden free, Blondinbella, Linda Rosing, Natacha Peyre (...vad är hon 'känd' för egentligen??) och Zlatan redan där. Here it goes... (var för övrigt tvungen att använda goolge för att ta reda på vem Miley Cyrus var innan jag satte igång. Ingen man sett på tv direkt (till skillnad från till exempel Anna Skipper, som verkar bo i min tv), red anm.):

Egentligen borde jag sitta och skriva på min uppsats idag, men det är svårt. Sitter mest och glor på videor på youtube (eller ska det särskrivas; you tube?). Mycket produktivt. Ska lägga upp lite bilder på bilddagboken också; allt för att slippa jobba. Facebook och blocket är ju annars två klockrena tidstjuvar. Och på flashback kan man sitta i timmar och förundras över vilka människor det finns... Sen läsa nyheterna på aftonbladet (vad fan kan det finnas för anledning att googla på 'aftonbladet'?, red anm.)... Och jag måste till posten och hämta ut ett paket sen också... Och förbi swedbank och fixa ny Internetdosa.... Och sen det för fan nästan dags för middag... Och det var den dagen liksom... Ska ansöka om studiemedel för nästa termin hos CSN också, ej att förglömma.

Känner mig som en riktig googleslampa (goolge: menade du 'glödlampa'? nej, google, jag kan stava, men tack ändå) nu, ej att förväxlas med twinglyhora. Men men, man skan inte ta allting på så himla stort allvar hela tiden. (Why so serious?, som Heath Ledger skulle ha sagt). Fan, iTunes slumpar hela tiden fram en massa Iron Maiden-låtar som jag inte pallar lyssna på just nu; är mer på Elvis Presley-humör idag, det är bättre uppsatsskrivarmusik. Madonna (hennes 80-talsperiod, dvs) hade också funkat. Mitt vanligaste sökord på google är antagligen 'lyrics', då jag kollar upp låttexter flera gånger dagligen. Googlar givetvis även på 'google', 'wiki' och 'XRob' med jämna mellanrum. Det sistnämnda bara för att dubbelkolla att jag verkligen existerar. Dock har jag, av någon outgrundlig anledning, ingen egen wiki-sida ännu. En skam för hela Internet. (Googlar man på 'sarkasm' så dyker jag upp som 9:e alternativ. Det är jag verkligen jättestolt över (obs; sarkasm)).

Kollade precis mailen, bara två spam idag om hur jag ska få en gratis iphone, samt ett som utlovade intima bilder på Carmen Electra, något som visade sig vara ren och skär lögn. Var tvungen kolla upp på eniro var årets restaurang ligger, då det där med 'durumvete från Ven' fångade mitt intresse. Måste testa det stället nån gång (med 'nån gång' anses här första tillfälle efter 25:e januari då ingen av oss känner för att laga middag). Cigarettes & alcohol av Oasis funkar också bra att plugga till. Eller ja, åtminstone att blogga till.

Uppdatering: Har varit och uträttat alla ärenden nu. Såg en kvinna som såg ut precis som Pernilla Wahlgren, fast med likadan frisyr som Björn Gustafsson, borta på Västra Fäladen. Men det var inte hon. Verkligen inte. Dessutom lät det på henne som om hon kom från Göteborg. På det hela taget var kvinnan ytterst ointressant. Träffade på henne igen ute på Silvergården. Hon var lika ointressant då, och hon släpade med sig nån unge som såg ut lite som Amy Diamond. Fast med fel hårfärg, och hon var nog inte ens i rätt ålder. (Gick en liten omväg på vägen. Frisk luft är produktivt).

Läste för övrigt att Håkan Hellström är nominerad till en grammis för årets album, årets manliga artist, årets liveakt, årets kompositör, samt för årets textförfattare. Och Charlotte Perrelli är nominerad till årets dansband/schlager. Såväl Britney Spears som Rihanna är nominerade till en rockbjörn för årets utländska artist. Detta intresserar mig inte för fem öre. Dock är jag intresserad av att nämna deras namn. Nu saknas bara Leona Lewis (som jag inte heller vet vem det är, jag skulle behöva ett celebritetslexikon, red anm.), sen har jag betat av samtliga kändisar på listan. Ja, förutom Carolina Gynning då (jag har fortfarande svårt att skilja på henne och på Linda Rosing, vilket (som bekant?) är i-landsproblem #7).

Topp 10, myndigheter som jag aldrig googlar på eftersom deras domänadresser är http://[namn på myndigheten].se (förutom Försäkringskassan, där man måste byta ut Ö mot O, och Ä mot A, av den enkla anledningen att de är rejält efter, och vet inte om hur man registrerar en extra domänadress och DNS:ar ihop den till samma IP-nummer (jaa, jag anser att man kan verb:a 'DNS'):
  1. Skatteverket
  2. Försäkringskassan
  3. Arbetsförmedlingen
  4. Vägverket
  5. Systembolaget
  6. Posten
  7. Polisen
  8. CSN
  9. Bilprovningen
  10. Länsstyrelsen
Nu måste jag bara klämma in ett 'di', så är jag klar med det här irriterande inlägget. En ursäkt för att du tvingats läsa igenom den här ointressanta smörjan är kanske på sin plats. Inte för att du någonsin kommer att få någon, jag påpekar bara att behovet kanske finns. Tillbaka till uppsatsen nu.

Och det är givetvis upp till läsaren om denne väljer att tolka detta som satir eller inte. Det är i varje fall menat som det. På det där viset som många andra bloggare, som bara länkar till nyheter för att få upp besökarantalet, borde ta åt sig av. Ju fler besökare, desto mer är jag värd? Ju fler besökare, desto bättre är min blogg? Nej. Verkligen inte. Antagligen tvärtom.





Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer:

1 Fredric:

Vilket trevligt inlägg du har skrivit. Kan du utveckla resonemanget lite. Jag tycker det var lite väl korthugget.



Förresten; oavsett om det är satir eller kritik det handlar om så är det ytterst otydligt om det är de överexploaterade kändisarna eller de som skriver om dessa som du riktar in dig på.

2 Robert:

Ber om ursäkt över att det blev i kortaste laget denna gång, ska försöka bättra mig framöver. Och det var väl i huvudsak de som skriver om kändisarna som jag riktade in mig på. Och kanske inte bara skriver om dem, utan även de som skriver som dem.

3 Fredric:

Hur gör man när man skriver som dem?

4 Robert:

Läs Blondinbellas eller Linda Rosings blogg, absorbera ämnesvalet och språkbruket som en tvättsvamp, och återupprepa.

Kommentera här: