Dagens i-landsproblem #7

Att jag inte kan avgöra vem som är vem av Linda Rosing och Carolina Gynning. Inte på rak arm i varje fall. Så, nu har jag erkänt det. Det känns lite bättre nu. En av dom pratar skånska, så mycket vet jag. En av dom har varit ihop med Fadde Darwich cirka 18 gånger. En till två av dom har varit med i Big Brother. En av dom fick 222 röster i riksdagsvalet förra året. En av dom var på tv tidigare idag, i samband med att folk inte kunde sjunga. Jag tror att det var den av dom som pratar skånska. Vem av dom det nu är.




Andra bloggar om: , , , ,

Kommentarer:

1 Egoina:

haha.. jasssååå. så man ska akta sig för "annars då" :P jag har samma problme som dig. haha

2 Sandra:

alltså, rosing är inga problem. jag har däremot svårt för att veta när carolina är carolina :o hon ser helt annorlunda ut i långt hååår. ack! (men hon är skåning, och båda var i big brother.)

3 Madeleine:

Ja men en av dem är ju nu så duktig och har blivit så klok sedan Big Brother-tiden.
Där blev hon kallad feta hora av en liten fransos, eller vad han nu kom ifrån. Men hon tog det utan att blinka. På något underligt sätt fick hon sedan jobb på TV minsann och blev seriös,hon tog ju ut en del silikon. Nu ska hon återigen gapa och flamsa runt i rutan och genast hade en kvällstidning rubriken Bröstattack på löpsedeln. Men hon är ju så himla seriös nu,,,herregud. Säga vad man vill om Linda Rosing men hon är den hon är, så det behöver man aldrig bli besviken på om man nu gillar det.

4 Lollias:

Tänk så fantastiskt TV-världen är! Så många inlägg bara av två namn från dessa märkliga serier som folk verkar följa...
Beklagar, men jag BRYR mig faktiskt inte vem som är vem!
Ett gott skratt fick jag, och det tackar vi för! (Och vem de ytterligare är i "vi"-et har jag ingen aning om.) *S*

Kommentera här: