Jaha, habla habla

Är för trött för att skriva nåt (uppenbarligen trycker jag ned tangenterna ändå, men det är muskelminne och sparlåga och instinkt och inget annat). Tyckte bara att Kid Rock var förbannat lik Fredde Granberg på hans mugshot. Och sånt måste jag skriva ner nånstans, annars kan jag inte sova. Och jag råkar gilla att sova. Det är en hobby som jag har.

image374
Kid Rock

Sen så är det ju glasklart att det nyfödda barnet skadade sig självt. Känner gott om människor som gör sig själva illa, utan synbar anledning. Folk råkar gilla att göra så. Det är en hobby som dom har. Och det ska börjas i tid nuförtiden, helt enkelt.

Mmm.

Är för trött för att avgöra om det framgår om jag är sarkastisk eller inte. Eller så är jag för trött för att avgöra hurvida människor generellt är smarta nog för att uppfatta hur sublim sarkasm som helst. Att använda ett ord som sublim när man är så här pass trött är som att använda en bulldozer till att kavla bulldeg. Visst, skelettskador i samband med förlossningar är relativt vanliga, så skadorna KAN faktiskt ha uppstått då. Men att inte märka att ens barn har två brutna fotleder, brutet nyckelben, blödningar i hjärnan och i ögonen, och en söndertrasad nerv i ena benet på över två veckor känns... mindre sannolikt.

Rubriken är ett citat från Henrik Schyffert för övrigt. Ska upp kl fem imorgon, så jag borde sova nu. God natt.





Andra bloggar om: , , , , , , ,

Kommentarer:

1 Kajsa:

Jag uppfattar din sarkasm i alla fall, det är vad jag gillar med din blogg. Men det är klart det finns stolpskott som säkert inte fattar!

2 Magistern:

Vem fan är Kid Rock? Och vem fan är Fredde Granberg?

Henrik Schyffert däremot, vet jag nästan vem det är, har för mig att han är en som ska vara rolig.

3 Robert:

Kajsa: Jo, vissa har helt enkelt inte den där sarkasmgenen, eller vad man nu vill kalla det :-)

Magistern: Jaså, det är till att vara mossig och senil på äldre dar? ;-) Googla då, ffs! Har skaffat en smart grej till Firefox förresten, på tal om Google, som gör att sökresultaten visas i halva fönstret, och relaterad wikipediasida visas på andra halvan. Skitbra.

4 EsKa:

Haha, såg först bara bilden och tänkte direkt att jag måste skriva till dig hur lik Fredde Granberg han är på bilden. Sedan såg jag att du faktiskt har uppmärksammat detta faktum i texten. ;-)

5 Robert:

Haha, skönt att höra att man inte är ensam :-)

Kommentera här: