När vi ändå är inne på ämnet paranoia...

...så verkar ändå paranoians förlovade land USA ligga långt före de av er som tror att islam kommer att erövra världen inom en snar framtid. Och det är alla tiders hustrumisshandlare, Bobby Brown, som står för dagens paranoida höjdpunkt, då han avslöjar att han är övertygad om att Usama bin Laden vill döda honom för att kunna gifta sig med Whitney Houston. Intressant att observera vad en sorglig människa kan tänkas hitta på, då han känner att karrären börjat dala. Nu har den förvisso varit på väg stadigt nedåt sen typ 1989, och det känns som om han hunnit nå botten både en och två och tre gånger, men ändå.

Annars så diskuteras visst Den Stora Östkonspirationen i ESC fortfarande friskt. Ännu mer härlig paranoia att blidka sensationslystnaden med. För röstresultatet kan omöjligt bero på att länder som ligger geografiskt nära varandra, med närbesläktade kulturella bakgrunder, har snarlika uppfattningar om vad som är bra musik. Nej, det måste givetvis röra sig om en konspiration, det är den enda förklaringen. Jag tror fortfarande att vi behöver dela upp oss i en massa små skitländer (det är ändå på modet nu) för att få till en förändring. Lämnar härmed följande förslag till uppdelning, Nya Norden:

image199

Borde göra alla nöja och glada. Ju mindre länder, desto mer patriotism. Och patriotism är ju alltid sunt. (Obs, sarkasm).

Kommentarer:

1 Sandra:

meh, ska vi t o m bo i olika länder nu också?? knas ;)

2 Sandra:

ps. din bilddagbok är tråkig ^^

3 Robert:

jupp, ni behöver visum för att hälsa på framöver :-P och jag hade helt glömt bort min bilddagbok, tack för påminnelsen! :-)

4 Emma:

Fast sápmi borde väl sträcka sig ännu längre söderut?

5 Robert:

Jo, och så ända till Kolahalvön österut, om man ska vara petig.

6 Nitpicker:

Oj, vad dum den här kartan var. Först och främst heter det Lappland på svenska. Att vara PK och kallar lappar för samer är dumt. Skall vi börja kalla tyskar för deutscher också, eller basker för euskarer? Lappland borde vara rejält större, och sträcka sig både längre söderut och österut. Jämtland borde antingen vara en del av Norge tillsammans med Härjedalen, eller var självständigt tillsammans med Härjedalen. Bohuslän borde vara en del av Norge. Åland borde vara en del av Sverige. Ryska Karelen borde vara en del av Finland, och Halland borde vara en del av Skåneland. För övrigt anser jag att Stockholm bör förstöras.

7 Robert:

Samer heter samer, och Sápmi heter Sápmi, sen är det upp till dig att kalla det för precis vad du vill. Utplånandet av den vämjelighet som är Stockholm är för övrigt ett av mina huvudmål här i jordelivet. Att kapa av den från resten av Sverige är en bra början, så kan stan självdö i sin ensamhet, som den cancersvulst den är.

8 Norrlänningen:

Nej jag vill inte att Tornedalen (om du vet vad det är) ska ligga i sápmi. Det är inte rätt. Jga känner inte en enda same och jag fattar inte ett dugg samiska. Jag vill tillhöra sverige.

Kommentera här: