Ödets nyck

Sammanträffande: När mitt huvud funderar som flitigast över vilken sorts bloggare jag är och/eller vill vara, så hittar jag via ett inlägg ett litet test, som avslöjar just vilken sorts bloggare jag är. Testet har namnet Vilken bloggtyp är du?, vilket ju inte lämnar särskilt mycket åt fantasin gällande vare sig innehållet i, eller syftet med, testet. Jag fick vackert infinna mig i att placeras i följande fack:

Vilken bloggtyp är du?

Allt-i-allo-bloggare
Allt-i-allo-bloggare

Du skriver om det mesta och vill absolut inte nischa din blogg. Du recenserar skivor, knåpar ihop politiska kåserier, antar allsköns "utmaningar", skriver om vardagsbetraktelser, tjejkvällar, gillar att fylla i listor och postar något enstaka inlägg om ett klädesplagg du gärna skulle vilja lägga vantarna på. Du gör allt för att understryka att du är openminded och att den ena dagen inte är den andra lik. Men det är precis tvärtom.

How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

Man får intrycket att testet är anpassat för tjejer, men då vi precis slagit fast att min kvinnliga sida har ett litet övertag över min manliga, så borde det faktumet rimligtvis ha ringa betydelse för resultatet. Och det känns inte som att ringmärkas som allt-i-allo-bloggare hjälpte mig särskilt mycket i mina funderingar, även om jag känner mig väldigt träffad.

Kommentera här: