Kan jag väl tycka

Jag har börjat missbruka uttrycket "kan jag väl tycka" under de senaste två veckorna. Det bara slinker med efter det att jag är klar med ett längre utlägg. Det är otroligt påfrestande, inte minst för mig själv, då det är ett uttryck som jag avskyr. "Kan jag väl tycka" är min verbala motsvarighet till mitt eviga "dock":ande i skriftlig form.

Observerar även att det just nu är 35.5% av Aftonbladets läsare som anser att det inte är okej att ha piercing på jobbet. Som av en slump så är det nästan lika stor andel av Sveriges befolkning som är över 50 år. Det betyder ingenting, dock (obs, repetitiv humor) är det ett intressant sammanträffande på det där helt ovidkommande sättet, kan jag väl tycka (obs, repetitiv repititiv-humor).

Nu ska jag göra ett par små ändringar i litteraturstudien, som sen är helt klar (yes!), sen ska jag laga pasta carbonara (fast utan parmesan och grädde), sen ska jag dammsuga, och sen ska jag plugga. Och om jag inte hinner somna så ska jag spela lite tv-spel också. Där har ni hela min dag. Grattis, världen.

Källor:
Aftonbladet: Uppsagd - för sitt röda hår
Statistiska centralbyrån

Kommentera här: