Halv-bojkott

Bojkottar den här undersökningen i Aftonbladet pga märkliga alternativ. Eller ja, bojkott och bojkott egentligen, jag proteströstade på "Annan", bara för sakens skull. Typiskt svenskt sätt att reagera på? Jo, det är nog det. Hade jag brytt mig mer (eller alls, för den delen) så hade jag kanske till och med skickat en dekapiterad Elvis-docka till redaktionen. Men nu är jag inte på det humöret. Och dessutom så gillar jag Elvis.

Jag stör mig egentligen bara på Whitney och Mariah. Vad fan har dom i en sån här omröstning att göra? Whitney har bara haft en enda riktigt stor hit, en cover på en låt av en av dom andra i omröstningen. Och Mariah, don't get me started... Så svårt kan det väl inte vara att komma på vettiga kvinnliga artister att kvotera in i omröstningen? Eller vad sägs om Edith Piaf eller Janis Joplin? Streisand? Cher? Diana Ross? Patti Page? Tolka mig inte fel nu, flertalet av dessa artister är skräp och skräp alena, men poängen är att de är bra mycket bättre och framförallt större än Whitney och Mariah.

Och jag kan smälta att resten av världens befolkning är för korkade för att fullt ut förstå sig på Queens storhet, men med över 250 miljoner sålda skivor så är Freddie Mercury, i mitt tycke, bra mycket större än t.ex. Tom Jones. Men som sagt, jag är storsint nog att kunna erkänna att resten av världen har fel.

Sen borde Bing Crosby och Pavarotti lätt ha platsat på listan.

image275

Hmm, vad mer att låtsas störa sig på en dag som denna? Tänk, tänk...

Jag vet inte om jag är sådär jätteförtjust i att en spelare väljs till kapten under sin allra första säsong i sin nya klubb. Kan sända lite märkliga signaler till trotjänare som t.ex. Ramstedt som är inne på sin 11:e säsong nu. Men ser man enbart till ledaregenskaper och rutin så antar jag väl att det är ett korrekt val. Fast man hade lika gärna kunnat valt Öberg, Krekula eller Söderberg istället. Så, sammanfattningsvis så kan man väl säga att jag är huvudsakligen nöjd med beslutet, med reservation för att jag kan tänkas ändra mig framöver. (Hmm, en kommentar värdig en politiker minsann).


Andra bloggar om: , , , , ,

Kommentera här: