AFA-demokraterna

Det här är förjävligt. "Sverigedemokraterna tvingas nu ställa in sitt Riksårsmöte. Trots att mötet var flyttat till Danmark och ett skriftligt kontrakt var upprättat med Hotel Hvide Hus i Køge kom idag beskedet att hotellet bryter kontraktet".


SvD skriver idag. DN också.

Låt dom hålla sitt årsmöte, det är det enda demokratiskt rätta. Man (diverse vänsterextremister) skjuter sig själva i foten genom att använda sig av odemokratiska medel för att värja sig mot idéer som man anser är odemokratiska. Man skjuter sig i foten så mycket att det bara återstår en liten, blödande, nekrotisk sorglig ursäkt till stump där det en gång fanns en fot.

De (sd) må vara ett gäng missnöjda nötter, men alla har lika stor rätt att uttrycka och debattera sin åsikt. Missnöjda nötter lika väl som homofobiska präster och pedantiska jantelagsbesserwissrar. Det är så ett demokratiskt samhälle fungerar. Och egentligen - Hur mycket kan ett enfrågeparti ha att diskutera?

Den här skandalen har stor potential för att utnyttjas för att vinna sympati för övrigt. Den lär inte passera obemärkt förbi.

Min inbjudan att ni kan få ha ert årsmöte hemma hos mig står fortfarande fast. Det lär förvisso bli jävligt trångt i en liten 2:a, men jag lovar att bjuda på chokladbollar.